Volejte: +420 607 905 368

Sádrové omítky - The BlastPlasters s.r.o.

Akce


Zásady ochrany osobních údajů

Společnost The BestPlasters s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, 11000 Praha 1 - Staré město IČ: 02176726, (dále jen „Správce“), ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochraně osobních údajů (dále jen GDPR) zpracová tyto osobní údaje poptávkového formuláře:

- jméno a příjmení
- e-mail
- telefonní číslo

1. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem doručení odpovědi na dotaz poptávového formuláře z webové adresy https://www.sadroveomitky.net/poptavka. Tyto údaje budou správcem zpracovány do doby vyřízení dotazu.

2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti

3. Zpracování osobních údajů je prováděno pouze Správcem.

4. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
- vzít souhlas kdykoliv zpět
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Na webu www.sadroveomitky.net jsou v souladu se zákony používány cookies.

Jak cookies používáme?

Naše vlastní cookies

Slouží pro funkčnost webu a to například pro udržování informací o přihlášení.

Cookies třetích stran

Slouží pro personalizaci reklam a analýze návštěvnosti a jsou sdíleny se společností Google.

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není webový prohlížeč nastaven jiným způsobem. Používáním webu sadroveomitky.net souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete kdykoliv zablokovat v nastavení vašeho webového prohlížeče.


Co je to cookies?

Jako cookie (anglicky koláček, oplatka, sušenka) se v protokolu HTTP označuje malé množství dat, která WWW server pošle prohlížeči, který je uloží na počítači uživatele. Při každé další návštěvě téhož serveru pak prohlížeč tato data posílá zpět serveru. Cookies běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů, ukládají se do nich uživatelské předvolby, které pak usnadní používání webových stránek. Cookies se ukládají na straně uživatele jako krátké textové soubory. 

Pokud má prohlížeč alespoň jednu cookie pro daný server (a daný adresář na něm), posílá s každým dotazem danému serveru i hlavičku Cookie, která obsahuje stejná data, která server původně poslal. Cookies neznamenají žádné nebezpečí pro váš počítač. Přesto mají cookies význam pro ochranu soukromí. Navštívený web si totiž může ukládat do cookies jakékoliv informace, které o návštěvníkovi zjistí a může tak postupně zjišťovat zájmy konkrétního návštěvníka. V žádném případě však nelze cookies použít pro zjištění totožnosti návštěvníků.

Zdroj: Wikipedia